Entre totes les activitats que realitzem, destaquem aquelles que estan més consolidades en el funcionament del Grup de Joves i que es venen realitzant gairebé cada any des de la seva constitució.

Cap d’any ( 31 de desembre)
Cada any la festa de cap d’any supera les nostres expectatives i és que l’alternativa de quedar-se al poble per celebrar l’entrada a l’any nou s’ha consolidat com una de les grans festes organitzades pel Grup de Joves d'Almenar.

Carnestoltes (mes de febrer)
Una de les festivitats amb més afluència i participació, un dia màgic en que tot si val i a Almenar es munta un sidral. Aquesta nit especial, es realitza un Scala en hi-fi, esperat i exitós.

Mercat d’Intercanvi i Festa del Comerç Just (mes de maig)
Un punt de trobada pels almenarencs que ens permet solidaritzar-nos i reflexionar sobre el consum mundial, les desigualtat entre les diferents regions del món, sobretot nord-sud i té l'objectiu de donar l’oportunitat d’obtenir informació que no ens arriba de manera convencional. En en marc d'aquesta activitat és realitza el Concurs d'ECO-DISSENY.

Festa Medieval (mes de juny)
Cada juny Almenar puja a la màquina del temps i durant un cap de setmana viu l’Edat Mitjana amb la Festa Medieval, i on podeu trobar al Grup de Joves el Coc.

Correllengua (Setembre)
Des del grup joves volem promocionar la nostra llengua i per fer-ho cada any organitzem un Correllengua farcit d’activitats relacionades amb la llengua i la cultura catalanes.


ACTIVITATS EN XARXA


Activitats en el dia de la dona
Cada any el Grup de Joves el Coc, contibueix a reivindicar el rol de les dones en les diferents esferes de la nostra societat, a traves de diferents activitats que realitzem a Almenar.

Esquí i pic (hivern i estiu)
Des del grup de joves també fem sortides esportives sobretot a esquiar a l'hivern i a pujar algun cim dels pirineus catalans a l'estiu. Aquestes es realitzen conjuntament amb el Club Esportiu Rocko.

Almenar Cuina (mes de novembre)
Una participació de la qual sempre ens queda molt bon gust de boca a la Jornada Gastronòmica organitzada per l’Agrupació Tastar i Menjar,

Altres activitats que s'han anat realitzant al llarg del temps: taller de ball de bastons, curs de cuina, curs de couching, taller de diables, taller de capgrossos...


Segueix-nos a Twitter i a Facebook


Contacta
CAPTCHA   


© 2013 Desenvolupament Web per EBS Internet i disseny per up2you